Ποιoί είμαστε

Πολίτες του κόσμου, με αμέτρητες ταξιδιωτικές εμπειρίες και έχοντας ζήσει
σε διάφορες χώρες, με ελληνικές ρίζες και βαθιά αγάπη για την Ελλάδα,
αποφασίσαμε να ενώσουμε την εμπειρία μας και το πάθος μας για ποιοτική
ζωή και να κάνουμε τη διαφορά στο χώρο της βραχυχρόνιας μίσθωσης και
της φιλοξενίας.

Ετσι γεννήθηκε η Comfortbnb

Από την αρχή ο στόχος μας ήταν διττός : άψογες συνθήκες φιλοξενίας και μεγιστοποίηση της απόδοσης των ακινήτων μας.

Ξεκινήσαμε με τα δικά μας ακίνητα . Με πολλή αγάπη και μεράκι τα ανακαινίσαμε και τα εξοπλίσαμε με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και είχαμε την χαρά να δούμε τη θετική ανταπόκριση των φιλοξενούμενων πελατών μας . Η επικοινωνία με τους επισκέπτες, η εγγύτητα και η άμεση ικανοποίηση των αναγκών τους αποτελούν για εμάς στόχο αλλά και το πλέον ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, ιδιοκτήτες μας εμπιστεύτηκαν τα ακίνητα τους, προχωρήσαμε μαζί με σεβασμό και επαγγελματισμό, είδαν τις επενδύσεις τους να αποδίδουν, αναπτύχθηκαν επαγγελματικές σχέσεις και φιλίες και η Comfortbnb συνεχίζει να εξελισσεται, να μεγαλωνει και να επεκτεινεται

Η ομάδα μας, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη διαμόρφωση ακινήτων ώστε να είναι αποδοτικά – φροντίζοντας τα ως ιδιοκτήτες και όχι σαν απλοί διαχειριστές -προσφέροντας παράλληλα φιλοξενία  υψηλών προδιαγραφών,  έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών.

Ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία, το πάθος και η εμπειρία μας αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά μας, που θα σας κάνουν να μας αναζητήσετε.

Γνωρίστε μας από κοντά, θα χαρουμε να συζητησουμε μαζί την αξιοποίηση του ακινήτου σας !

Πλήρης Διαχείριση του Ακινήτου σας

για Βραχυχρόνια Μίσθωση
Προβολή του Χώρου σας, Διαχείριση Κρατήσεων, Υπηρεσίες Υποδοχής, ότι άλλο χρειάζεται για μια πιο αποτελεσματική αξιοποίηση του σπιτιού, του εξοχικού σας.